Ivan Ã’bolo längtar hem

Profilbild för johankarlsson

Signaturen ME på Gnagarforum postade i natt denna länk där det påstås att en Argentinsk klubb jagar Obolo och att han i Argentinsk media uttalat sig positivt till det hela.
ivano
Nu är jag inte så bra på spanska så jag körde länken i google översättaren och det ger en del kryptiska meningar och stycken som  t ex denna.

Förutom viljan att Óbolo inte verkar enkel svenska företag som har planer på att ge ett lån på grund av de goda resultaten visade att i denna termin.

Jag tolkar det som att man vill låna Obolo men att AIK på grund av Obolos fina resultat i år inte är villiga att låna ut honom.
Visst kan det positiva snacket från Ivans sida oroa, men jämför gärna med sillyintervjuer med svenska spelare. Spelare vet aldrig hur länge det fungerar i kubbar de spelar i och måste hålla dörrar öppna, så det vore direkt tjänstefel av Obolo att visa sig ointresserad.
Om oron nu visar sig vara befogad är det dags för oss att skicka våra, flickvänner, fruar, svärmödrar, döttrar mm för att få honom på andra tankar.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.