Snart är julen slut…

Jag lyckas fylla år mitt i allt julfirande, vilket brukar leda till lite extra uppmärksamhet som jag tacksamt tar emot.
Idag kom t ex min syster med hel familj över med en present och fick lite bullar och kaffe tillbaka.
shack
Jag fick en sån där massa-spel-i-ett låda, med bl a Back Gammon, Schack, domino mm. Jag och flisan tog en dominomatch och sedan ville hon lära sig schack, så jag gav henne en omgång där också.
Jag ville givetvis dokumentera hennes första nederlag på det rutiga brädet, men hon ville annorlunda så när jag kom med kameran hade hon redan plockat tillbaka spelet till utgångspositionerna.
Ett annat roligt fynd var att kameran jag använde innehöll två filmsnuttar inspelade någon gång i somras för ett år sedan av Flisan. För tillfället har förhandlingarna om att få lägga upp dem strandat, men de återupptas nog snart igen. På fredag när det är dags för veckopeng får jag bättre förhandlingsläge.
AIK torskade tråkigt nog matchen mot Löven, men jag är inte förvånad, serien är lång och det är svårt att hålla fokus uppe hela tiden. Bättre att spara sig inför den Kvalserien som AIK bara ska ta sig till.


Kommentarer

3 svar till ”Snart är julen slut…”

 1. Ja…varför var inte ni där…….Det var superbra ordnat för barnen. V var helnöjd, Och inte kostade det speciellt mycket heller. Nästa gång måste ni henka på. Det var första gången för oss eftersom det alltid är på Mathildas födelsedag/A
  Annas senaste blogginlägg..Jag har varit otrogen!!

 2. …och nu vill inte hon fira den med er längre.
  Ett tips till dig: Ändra din webadress som du anger när du kommenterar här till din nya blogg, så slipper alla läsa att du varit otrogen 🙂

 3. Profilbild för Tolfte spelaren
  Tolfte spelaren

  Kul blogg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.