Stackars Alex

Alex Schulman gråter ut om hur AIK:s nya tränare mobbade honom när de gick i skolan. När sedan sportbladet gör en ”sportnyhet” av det hela så verkar han ändra sig lite. Han blev nog lite rädd att han inte skulle bli inbjuden till 08-fotboll längre.
stahre
Jag vet inte vilket som är larvigast. Att den störste nätmobbaren av dem alla gnäller över att han inte blev vald först av Mikael Stahre när de spelade brännboll, eller att det görs sportnyheter av det hela.
Dulee kom tillbaka, de har inget att skriva om längre


Kommentarer

3 svar till ”Stackars Alex”

  1. Men nu förstår vi ju varför Herr Schulman har ett så omättligt begär av att hävda sig genom elakheter & hån. Killen har ju blivit mobbad som barn…
    Black Boriss senaste blogginlägg..Inför Sundsvall-AIK (uppdaterad 14/1)

  2. Aftonbladet drar igång det allsvenska intresset på nytt genom att stimulera AIK-supportrarna med AIK-nyheter. Tycka vad man vill om det dom skriver – man kan välja att ta det hela som en komplimang och ett erkännande som Sveriges största och mest engagerande idrottsförening. =)
    Daniels senaste blogginlägg..Supportermötet

  3. I brist på riktiga sillynyheter så ska vi vara tacksamma att sportbladet lyfter AIK-intresset, men även om det är bra för AIK så är det fortfarande larvigt med skvallerjournalistik i sportbilagor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.