Stackars Brommapojkarna


Kollade på AIK:s förlustmatch på TV4 och var trots resultatet nöjd med det jag såg.
Intressant att notera att kompisen som såg matchen på plats inte delade min uppfattning, och när man skumläser igenom GF så hittar man fler, för att inte säga massor med gnagare som tycker att AIK gjorde en direkt dålig match.
aik-heif.jpg
Foto: Magnus Neck
Man får hoppas att det jag såg på TV stämde, för nu var det mer fart och ett bättre kantspel, det som saknades var att det inte var lika många som löpte in straffområdet vid inlägg som förra året, men med tanke på den totala frånvaron av kantspel tidigare matcher så är det inte så konstigt.
Nu har vi i alla fall gått igenom årets tuffaste matchserie, och jag önskar att jag tidigare hade skrivit att allt från 6p och uppåt skulle vara bra som inledning, för det var min första reaktion när jag såg programmet.
I alla fall väntar nu ett något lättare motstånd några matcher framöver och chansen att vända den uppdiktade negativa trenden är ganska god.
Efterspelet på Råsunda, eller rättare sagt utanför arenan är mer oroväckande än uteblivna poäng.
Ska jag vara ärlig så är jag djupt oroad för hur utvecklingen skett, på supporterfronten.
Jag har länge varnat för den attityd som odlats på Norra stå, och då menar jag inte Firman eller den redan etablerade hulliganverksamheten som funnits sen Dala spelade i AIK.
Nej jag har varit orolig för de så kallade ultrasgrupperingar som i all välmening piskat upp en aggresiv stämning genom hård och rent revolutionär retorik mot förbundet och elitfotbollsklubbarnas organisation.
Jag har fått en del skit för mina åsikter om att de inte förstår konsekvenserna för sitt agerande men snart är det jag som säger.
Vad var det jag sa!!
taggar: , , ,

Nedklottrat den

av

Kategori:

Ettiketter:


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg