En hel del jobb

Just nu jobbar jag bokstavligen heltid.
Vi är inne i en ganska intressant fas med en hel massa spännande projekt. Tyvärr halkar man efter med vardagsjobbet, så man får ta ett kvällspass då och då för att hinna undan.
På måndag ska jag få hämta en ny dator, en MacBook. Att Apple gör snygga och bra datorer är det ingen tvekan om. Men jag är fortfarande inte övertygad om att den kommer att vara till belåtenhet för herr Karlsson, men jag måste lära mig att använda dem också, och spännande är det.
Kan dock bli lite småirriterad på Mac-folket som hela tiden måste påpeka hur uuuuunika deras datorer är, och hur dåligt windows är. Känns lite komplexartat.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.