VSK-AIK 2-4

AIK:s andra och min första träningsmatch för året slutade med en klar seger för AIK och allt annat fanns inte på världskartan.
Att AIK ställer upp med en identisk backlinje två träningsmatcher i rad, tyder på att det är den linjen vi kommer att få se när allsvenskan drar igång. Hur den står sig mot Allsvenskt motstånd återstår att se, men jag gillar det jag ser.
vsk-aik2
Mittmitt tycker jag skötte sig bra, Pierre och Tjerna i mitten var en intressant kombination, med två vänsterfötter, Tjerna byttes i halvtid mot en intressant Viktor Lunderg.
Högerflanken med Kenny Pavey tuffade på som vanligt, och det är kul att se Kenny söka sig innåt i banan så ofta, och han var väl den som hade mest avslut.
Martin Mutumba var för mig en besvikelse, han krånglar till det för mycket, och valde för det mesta att försöka göra en gubbe istället för att få in bollen mot mål så snabbt som möjligt.
Vi får hoppas att det var på order från Sthare, för från läktarplats var det irriterande att se detta.
Längst upp märktes det att Thorstensson var den hungriga av de två, och även där var jag nöjd med det jag såg. Obolo verkade var mer intresserad av att skaffa sig en solbränna än att göra mål, och med tanke på motstånd och att han har en given plats i startelvan förstår jag att hans inspiration inte låg på topp i går.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.