Dags att avslöja ljuget

Jag har körat bakom Eldkvarn
Många tror att denna är ljug, men den är faktiskt sann. Jag var funktionär med uppgift att hindra folk att ta sig upp på scenen i Hallstahammars folkets hus, när en något överförfriskad Plura plötsligt behöver en kör, och kallar upp oss på scenen. Bror var mycket riktigt med.

Linda Rosing har tagit hål i mitt öra
Javisst är det så, Jag var tillsammans med hennes kompis och vi var ett gäng grabbar som hängde ner hos dem i Herrskogen och Linda Gedin som hon hette då var en hejare på att pierca oss med hjälp av synål och en isbit som bedövning.
Jag har festat med Dregen
Denna är också sann, På Storsjöyran i slutet av 90-talet satt två inte ont anande kolbäckare i ett öltält när halva Kent och hela Backyard Babies slår sig ner och röjer på ganska friskt. Dregen var dock ganska full så det var nog bara jag som festade med honom, han festade liksom inte tillbaka.
Jag har försökt lära Camilla Henemark texten till Råsundas Gräs
I samband med att skivan Ã…h vi é AIK släpptes sågs LaCamilla frekvent besöka Råsunda, hon ville väl visa att hon likt sin duettkompis Ted Ã…ström var en sann AIK-supporter. I alla fall kom vi att språkas vid på Dick Turpin innan en match mot Malmö FF då jag hade fått för mig att jag skulle få Norra att sjunga ”Råsundas Gräs” hon ville lära sig texten på den, och jag gjorde ett tappert försök på DT:s terass.
Jag har fått en puss på kinden av schlageraktuella Susie Päivärinta
Folkölsfull och finnig med en t-shirt med två älskande lacostekrokodiler stod jag och skrek efter Lili, Susie och Anki Bagger som flickorna skriker efter han den där idol-Johan.
Jag stod längst fram och fick autograf på t-shirten som jag inte tvättade mer den sommaren. Jag lyckades också tigga till mig en puss på kinden av Lili, men då tittade Susie förmanande på sin syrra och påpekade att de kommit överens om att inte dela ut pussar, så jag blev den ende grabben som fick en puss den kvällen, men det hela var alltså ljug eftersom det var Lili jag fick pussen av.

Angående de tappade byxorna utanför konsum i Kolbäck, så fanns det en balk utanför entrén och om man cyklade där kunde man resa sig och ta tag i balken och sen for cykeln i väg själv. Vi kom på att man kunde tävla om vem som kunde få iväg cykeln längst och när jag skulle resa mig och ta tag i balken så fastnade mina mjukisbyxor i sadeln, men det var försent. cykeln for iväg med mina byxor och jag efter i bara kalsongerna.
Detta var långt före Jackass, och youtube, och tur var väl det 🙂


Kommentarer

2 svar till ”Dags att avslöja ljuget”

  1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag gissade rätt…synd bara att jag garderade mig med Eldkvarn. Man ska lita på sin magkänsla

  2. Profilbild för hedgehog-sara
    hedgehog-sara

    hoho – fatta succé om den där tappa-brallan-incidenten hade funnits på youtube 🙂
    hedgehog-saras senaste blogginlägg..och en sak till om Grekland

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.