Jag fick en utmaning….

Jag har kommit på att det är ganska besvärligt med bloggutmaningar, svåra att göra och så går de egentligen bara ut på att få andra att länka vidare och tillbaka, så om man får för många blir det bara plottrigt. Nu fick jag en rätt rolig av Anna, och hon är förskollärare på min sons avdelning så jag törs inte annat än att anta utmaningen. Vem vet, hon kanske tutar i Lilleman att börja ropa Pappa till brevbäraren annars.
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!
1. Vad heter du?: Johan
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaha
3. Flicknamn: Josefine
4. Pojknamn: Joakim
5. Yrke: Jordbruksminister
6. Färg: Jadégrön
7. Klädesplagg: Jobbarbyxor
8. Mat: Jordärtskockegratäng
9. Sak i badrummet: Jysk-inköpta handdukar
10. Plats/stad: Jonsered
11. En orsak att vara sen: Järnvägsstrejk
12. Något man skriker: Jalla Jalla
13. Film: Jägarna
14. Något man dricker: Jordgubbssaft
15. Band: Jack Håkans – //www.svenskadansband.se/img983.htm
16. Djur: Jordekorre
17. Gatunamn: Johan III:s väg (Borgholm)
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jazzgossen
20. Aktivitet med fler än en deltagare: Jazzkonsert
…..men jag utmanar inte vidare


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.