Semester = projekt

Officiellt börjar min semester i morgon så idag påbörjade jag mitt renoveringsprojekt.
Det jag ska göra är att avsluta köksrenoveringen jag gjorde för två sommrar sedan, men med det följer då givetvis en del andra projekt.
Taket ska ordnas, och jag har valt att läkta upp och sätta mdf-skivor i taket, sedan ska jag måla lådan ovanpå väggskåpen och bygga igen lite kring kyl och frysen.
riva
Idag kom jag på att om jag sätter takskivor nu så blir det ett h-vete att fixa till hallen, utan att slippa göra om hela taket igen, så därför bestämde jag mig för att öppna upp lite.
Fram med kofot, hammare och låna en bågfil för armeringsjärnen, och nu har vi en mycket rymmligare hall. Om än en smula dammig.
Hela sommarprojektet kommer nu att omfatta.

  • Hallrenovering, lägga om golv, samt sätta flügger plain på väggar och måla.
  • Sätta tak i kök och hall
  • Måla lådan ovanpå väggskåpen
  • bygga in källsorteringsskrymslet
  • sätta överskåp ovanpå kyl och frys, samt bygga en låda ovanpå det.

Kommande projekt som jag kom på idag, men som troligtvis får vänta är att bygga en skjutvägg framför återvinningsskrymslet.
Till alla er som av någon anledning tänker besöka oss, så vill jag meddela att jag råkade riva ringklockan, så knacka på fönstret eller ring före.
Jag kommer under kvällen att fylla på fotoalbumet med bilder från midsommarfirande, bröllopsjubileum och  besök hos Mastodontsfilm Mats.
Men nu ska jag njuta av ett glas rött på altan innan de mörka molnen som siktats förstör min kväll.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.