Ingen klocka ringer mer…

Jag har bestämt mig för att leva ett sundare liv, och idag när familjen ville äta på McDonalds så tog jag en sallad, med shaker.
Ja jävlar vad kul det är att leva sunt. Det enda bra med den salladen var att den var gratis (Kupong), så aldrig mer en sallad där. Tack och lov att Lilleman inte åt upp allt, så en kycklingbit fick jag fuska med.
En annan del i mitt sundare liv är att jag bestämt mig för att sluta med smörgåsar. (Jag äter mycket mackor) Istället för det ska jag äta frukt och grönt, så när vi kom hem så skulle jag och Flisan cykla till Coop, men NPG föreslog att jag skulle flytta barnsadeln och sedan skulle vi cykla alla.
Sagt och gjort, Gambleputtis snabbcykelverkstad öppnades och 30 minuter senare var barnsadeln på plats, växeln på min cyklel fungerade och Flisan och jag hade nypumpade hojar.
Efter Coopbesöket kom jag på att MittLivsomAnna hade ny altan och de bodde inte så långt därifrån, så vi cyklade förbi och tiggde till oss varsin latte. De renoverar altanen, och vi hallen, så givetvis kom vi in på våra hantverkskunskaper och brister. Jag hade en dörklocka hängande som jag vill ha hjälp att koppla ur, och så visade det sig att herr MittLivSomAnna var elektriker i grunden, så han hade behörighet och utrustning att mecka med 220 volt.
Sagt och gjort gjorde vi upp att han skulle titta förbi, och innan jag ens hunnit hem ordentligt var han på plats, så nu kan Jehovas försöka ringa på min dörr 🙂
Tack för hjälpemn, Behöver ni hjälp med något nätverk eller annat datorrelaterat är det bara att höra av sig 🙂


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.