Här har du din bild bror

Farfar lägger nytt tak på sin friggebod och jag har lovat hjälpa honom. Det är inget stort tak, men värmeböljehelvetet gör att det är ont om tid att jobba på ett svart papptak.
I alla fall for jag med ungarna till Kolbäck redan igår kväll för att kunna starta direkt på morgonen, vilket var tur, för vid pass 11.30 var taket så gott som klart, men plåten blev brännhet på några minuter så det fanns inget utrymme för omtagningar. Vi överlevde det hela och efter lunch kom NPG och vi packade oss till Sandabadet i Kvicksund.
När vi kommer hem planerade jag att bygga igen mellanrummet mellan kylskåpet och taket, men när jag ska börja mäta upp avståndet upptäcker jag att det fanns utrymme för det 35cm höga överskåpet på IKEA som jag tidigare funderat på.
overskap
Sagt och gjort, Flisan och jag for till IKEA och köpte ett skåp istället. Vi passade okså på att flänga till Coop och köpa doslock till alla dosor i taket 5 st. Så nu hänger det inga lösa sladdar från vårt tak längre.
När jag sedan efter att ha ätit lite skulle sätta ihop skåpet upptäcker jag att vi fått fel lucka, eller luckor för det var två i paketet jag fått.
Snabbt som sjutton tillbaka till IKEA och lämna tillbaka det felaktiga paketet och in och köpa rätt, och jag var på rätt ställe tidigare, och nu fans där inga paket med två mindre luckor så någon måsta ha lyckats lägga dit fel.
Bror ville så gärna se bilder på det fina överskåpet och till hans stora sorg tog batteriet i skruvdragaren slut innan jag var färdig så han fick vänta ända till nu 🙂


Kommentarer

Ett svar till ”Här har du din bild bror”

  1. Tack! Va fint det blev 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.