Det tar sig i värmen

Idag har jag hyrt släp och tömt garaget, samt högen (som tidigare var en vägg i hallen) utanför dörren och åkt med det till återbruket.
aterbruket
Till min hjälp hade jag Lilleman och jag måste säga att han var verkligen en tillgång. Jag hade inte bråttom och med tanke på värmen var det bra att hålla ett relativt lågt tempo. Den lille han kånkade och sorterade ordentligt, först på kärran hemma och sedan i containrarna på Ã…terbruket.
Hemma har jag borrat och skruvat upp en liten snygg tavelhylla att ställa kokböcker på i köket.
kokbokar
Jag spolade också av framsidan, och nu har jag satt ölen på kylning och väntar på tapetseringshjälpen 🙂
Om någon ser Flisan kan ni be henne att höra av sig.


Kommentarer

2 svar till ”Det tar sig i värmen”

  1. Oj, vad du fixar och donar hemma. NPG måste var nöjd. Om du får tråkigt under dina resterande semesterveckor så finns det att göra hos oss…:0)

  2. Nu har jag snart bara två veckor kvar, och en och en halv av dem är jag i Norrbotten, och de dagar som är kvar när vi kommer hem går åt till målning av kök, hall och trappa, så det är nog ingen risk att jag får tråkigt.
    .-= Johan´s last blog ..Inkräktare =-.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.