Hur i hela friden kommenterar man

Flera vänner undrar hur man kommenterar och om man måste registrera sig för att göra det.
Nej, man behöver inte registrera sig, det enda man behöver göra är att klicka på rubriken till inlägget man vill kommentera. (det funkar också att klicka på ordet ”kommentera” eller siffran bredvid prarbubblan längst ned under inlägget)
Nu öppnas inlägget enskilt, och i inläggets sidfot finns tips på liknande inlägg och sedan kommentarer (om någon redan kommenterat) och längst ned finns ett kommentarsformulär där man kan skriva sina kommentarer.
Namn är obligatoriskt men det finns inga krav på vad ni kallar er, så om t ex Käcken vill kalla sig Chester Klick så går det utmärkt.
E-post är också obligatoriskt, men det publiceras inte utan används för att jag ska kunna kontakta den som kommenterar om det ska behövas. Även här går det att fejka om man av någon anledning tror att jag kommer att spamma er.
E-postfältet används också för att visa gravatar-bilden bredvid inlägget.Läs mer här
www. Har du en egen Blogg eller vill länka till någon annan sida, kan du använda detta fält.
Meddelande – här skriver du själva kommentaren, url:er skrivna här blir per automatik en länk, men om man postar 2 länkar eller fler blir inlägget uppfångat av spamfiltret och måste godkännas av mig.
Sådärja, nu förväntar jag mig en och annan kommentar från alla smygisar


Kommentarer

Ett svar till ”Hur i hela friden kommenterar man”

  1. Hej hopp!!
    Hoppas ni har det bra när uppe. Det där med e postadressen var intressant. Jag har ingen aning var jag kan hitta dom på min blogg. Har du?
    Ha en fortsatt trevlig semester/ hälsningar en smygfluktare!!
    .-= Anna´s last blog ..Bilens nya påhitt!! =-.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.