Apps till min HTC Hero 2

Jag skrev för ett tag sedan om apps jag installerat på min Hero.
Då var jag ganska positiv till Trapster, en app som varnade för fartkameror. Jag hade hunnit testa det mellan Västerås och Ekerö och den verkade fungera bra. Nu har jag testat den mellan Julita – Västerås och Västerås – Munkedal och det verkar bestämt som att man måste ha minst 4 pinnars täckning på Turbo 3G för att programmet ska hinna ladda kamerorna innan man passerat dem.
Håller man hastighetsbegränsningen ökar chansen att man förvarnas, men vem fan behöver varnas då?
Nej programmet går bort och har redan avinstallerats.
WikitudeWikitude – Hade jag precis installerat när jag skrev förra inlägget om apps till min Hero. Nu har jag testat det och det funkar riktigt fint. Har lagt in några egna landmärken i Västerås och de dyker upp när man riktar kameran mot den. Nu har jag hittat ytterligare en app med samma funktion, Layar Reality Browser 2.1. Den har mängder med olika s.k Layars som man kan välja och detta känns riktigt jävla coolt.
TrueCaller är ett nytt program som tar reda på vem som ringer. Jag använde tidigare  Look up Caller som scannade Hitta.se men jag var inte nöjd med hur det programet presenterade vem som ringde, ofta hann jag inte se vem som ringde innan pop-up fönstret försvann. Därför var jag riktigt glad när TrueCaller dök upp. Tyvärr var det mycket strul i början, men Utvecklarna höll en bra dialog med användare på swedroid.se:s forum och efter en vecka fungerar programmet bra. Nu väntar jag bara på att man ska kunna komplettera kontakter med nya nummer. I dagsläget kan man bara skapa nya kontakter.
Hittade denna artikel på IDG och jag måste säga att några av apparna i den listan känns riktigt spännande.
Sms scheduler – schemalägg SMS. Perfekt för att inte missa födelsedagar 🙂
Drunkblocker – Nu har jag inte haft problem med att ringa och sms:a på fyllan, men jag vet att det är vanligt. Med Drunkblocker kan man spärra vissa personer i kontaktboken, så man slipper skicka pinsamma mess till chefen, eller ringa upp gamla ex 🙂
TV-guide – Redan installerad, välj kanaler och lista ”på tv just nu” filmer och sport på de kanaler du har.
Gdocs – Google Docs direkt i luren.
Kooaba – fota en produkt i en butik och få info om den. wow framtiden är redan här 🙂
Sen fanns det en del småverktyg som jag måste testa. Vattenpass, Db-mätare och Metalldetektor.


Kommentarer

2 svar till ”Apps till min HTC Hero 2”

  1. Kul att du gillar appen! Eftersom Sverige är hemmamarknaden kommer vi givetvis se till att ha en öppen dialog, speciellt just här!

  2. Profilbild för Gambleputti
    Gambleputti

    Klart man gillar något som fungerar och är användbart.
    Att ni sedan är öppna och tar diskussioner med slutanvändare tycker jag är riktigt bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.