Apps till min HTC Hero 3

Jag har ju tidigare och tidigare skrivit om Apps jag testat eller har installerat på min Hero.
Många apps är ju mest coola Shazam, Glympse, Wikitude, m fl.
Visst finns det praktisk nytta av dem. Shazam är bra att ha när man hör en låt och inte kommer ihåg vad den heter. Glympse går att använda när man är påväg till någon som ofta brukar ringa och fråga var man är, och Wikitude är som en liten fickguide, men inget av alla dessa coola program underlättar min vardag.
Trist med tanke på att det är dessa program som ofta hamnar högst upp på listor och får bäst betyg när apps ska recenseras.
Det finns dock en del program som underlättar min vardag.
True Caller skvallrar om vem det är som ringer. Jag tycker att det går lite väl långsamt mellan varven och det är lite för ofta som programmet misslyckas att hjälpa mig för att jag ska hoppa av glädje över det. Men det är den svenska marknadens bästa, och jag har testat både Zaps Hitta, Lookup incoming calls, och Vem ringde.
Edit: 2010-03-28: Jag har installerat av programmet. Jag bytte till Eniros app som jag tycker är snabbare och bättre. Mer om det i Apps till min HTC Hero 5.
Ganska nyligen råkade jag ut för en hektisk förmiddag på jobbet och redan tidigt på morgonen fattade jag varthän det skulle barka, och tog mig en snabb sökning på Android Market efter ett program som kunde skicka autosvar på SMS och hittade…
dGawaydGaway – Ett riktigt bra och användbart litet program som 1) autosvarar på SMS 2) Vidarebefodrar SMS 3) skickar ett SMS till valt nummer när det ringer. 4) Autosvarar med SMS till samtal. 5) använder upp till 4 förprogramerade SMS när man inte svarar. Jag tror faktiskt att denna app kommer att bli oumbärlig för mig.
Agile MessengerAgile Messenger – Ett messengerprogram som samlar ICQ, MSN, Google Talk, m fl. Nu är jag inte den som sitter och häckar framför MSN varje dag, men då och då använder jag det i jobbet och även när jag är borta och vill kommunicera med min dotter.
Edit 2010-03-28: Jag har avinstallerat programmet, har dock inga invändningar mot det utan det var mest för att jag inte behövde ett chattprogram med stöd för alla olika chatprogram.
Where's my droidWheres my droid – Trots att jag inte har stort hemma brukar jag ofta lyckas lägga mobilen på något otillgängligt ställe, och givetvis med ljudet avstängt. Jag skickar helt enkelt en SMS med ett ”lösen” så börjar telefonen ringa konstant i en halv, hel eller fem minuter. Den går också att ställa in för att få en GPS-position om du glömt den utomhus.
Edit 2010-03-28: Programet är avinstallerat eftersom det slutade fungera tillfredställande.
BambuserBambuserHär är det inte längre praktiskt utan mer coolt, filma från mobilen och det direktsänds över nätet. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att starta TV-kanal 🙂


Kommentarer

2 svar till ”Apps till min HTC Hero 3”

  1. Det roligaste (och nyttigaste ibland) jag har installerat på min iPhone är en ljussabel, närmare bestämt Darth Vaders ljussabel. Det låter när man rör den fram och tillbaka. Ibland fräser den till som om att den träffar något.
    The force is strong with you young Skywalker…but youre not a Jedi yet…
    .-= Magnuss senaste blog ..Mindre vis =-.

  2. Håller med om att Bambuser är häftigt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.