Tack för allt Örat

Daniel Örlund är klar för Norska Rosenborg.

AIK och norska seriesegrarna Rosenborg BK är överens om en transfer gällande 29-årige målvakten Daniel Örlund. Totalt blev det 142 tävlingsmatcher och 59 hållna nollor i AIK-tröjan för Örlund och han avslutar som både svensk mästare och cupmästare.

örat.jpg

Örat är en sån där spelare som bara finns, Jag vill inte påstå att jag gillat honom något extra eller tyckt skit om honom som vissa gjort. Han har gjort dåliga matcher och bra matcher och ju längre han varit i AIK desto fler bra matcher har det blivit och att sluta som Allsvenskans bästa målvakt med en dubbel tycker jag att han förtjänar. Snacka om att sluta med flaggan i topp.
Lycka till i Norge Daniel. Några små enkla tips bara
Säg inte till dina nya lagkamrater att du ska hem och pula i garaget om du har en ledig dag.
Ska ni ut och ta en öl någon gång, be aldrig om en bärs


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.