En bra första halvlek

Fick se en riktigt bra och underhållande första halvlek idag på Råsunda. Tyvärr slutade den lite snöpligt med ett jävla skitmål i baken.
I andra kunde Rosenborg kontrollera matchen mot ett AIK som blev tröttare och tröttare ju längre matchen led. Men chanser saknades inte, så trots resultatet känner jag mig faktiskt nöjd med det jag såg.
Mohamed Bangura
Foto: Magnus Neck
Framför allt var det nyförvärvet Mohamed Bangura som gladde mig. Från Div1-laget Värnamo till CL kval på en dryg vecka, men det syntes inte. En teknisk och snabb anfallare som säkert kan ge oss några fina minnen på Råsunda.
Att det var ett helt nykomponerat lag som ställdes på banan tycker jag märktes, då det var lite försäsong av de små misstag som tyvärr ledde till att Rosenborg kunde vinna matchen. Spelare hittade inte riktigt rätt i positioner, och lite väl många enkla passningar som slogs bort.
Bytena kom tyvärr för sent och lyckades aldrig bli någon injektion då resten av laget redan var för trötta för att kunna förändra matchbilden.
Kul i alla fall att få bua ut en gammal djurgårdare efter noter


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.