Apps till min HTC Desire 3

Profilbild för johankarlsson

Det här inlägget handlar inte om en app jag rekomenderar utan faktiskt om en uppdatering jag rekomenderar er att inte installera.
Det rör sig om Facebooks som igår släppte version 1.3.0 till sin app men den fungerar inte så bra utan är tvärt om bara skit.
Appen var visserligen lite snyggare och en välkommen nyhet var att det gick att hantera vänförfrågningar i den, men det var också allt som var positivt.
För det första håller den telefonen vaken, vilket gör att den drar ur batteriet.
Aviseringar som fått ett lite snyggare utseende i form av en drawer skickar en fortfarande vidare till webben, men till skillnad från tidigare versioner så öppnar den bara startsidan istället för att gå direkt till statusuppdateringen, eller vad det nu var aviseringen syftade till.
För de som likt mig har en HTC Desire där facebook-appen är förinstallerad är det lätt åtgärdat att backa tillbaka till den gamla versionen. Istället för knappen ”Avinstallera” i Market finns det en knapp ”Avinstallera uppdateringar”. Klicka på den och appen hoppar tillbaka till fabriksinställningarna.
För er andra rekomenderar jag en avinstallation och att vänta på nästa version..
Facebook for AndroidFacebook Android - market uninstall
Riktigt kass uppdatering av en av nätets giganter. Gör om. Gör rätt.
Här finns en tråd om det hela, och även en länk till den gamla versionen om någon vill installera den efter att ha avinstallerat den nya.
//www.swedroid.se/forum/showthread.php?t=17334

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.