En dag på Ringvallen

Profilbild för johankarlsson

Flisans lag har kioskvecka, vilket betyder att vi föräldrar får turas om att ansvara för kiosken på ringvallen. Så idag har jag varit kioskföreståndare tillsammans med en annan förälder. Vi spräckte de flesta korvarna men fick till kaffet ganska bra tycker jag.
Dagens aktiviteter bestod av 1 match för damernas b-lag, eller utvecklingslag som det tydligen kallas nuförtiden, så det var inte någon vidare kommers i kiosken. Några frusna närmast lidande till bortalaget som ville ha korv eller kaffe i halvtid och lite strökunder då och då.
I morgon spelar flickor -00 i BK30-serien  slutspel på Ringvallen och då kommer 14 lag på besök så något säger mig att det blir lite mer hektiskt för de föräldrar som förestår kjorren i morgon.
BK30 tack för god match
Lilleman har fått nässelutslag efter sin febertopp igår, så jag och NPG får turas om att vara där och stötta tjejerna. Tack och lov tar hon första matchen och samlingen kl 8 så jag kan komma indroppandes till nästa match. Vi får hoppas att det blir en semi-final jag får se.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.