GrattisknappEn av funktionerna jag verkligen gillar med Facebook är att man kan hålla koll på kompisar och släktingars födelsedagar. Om man inte gör som en vän till mig som angav en fiktiv födelsedag och blev bombarderad med grattishälsningar i sin logg trots att han inte fyllde år.
Men varför inför inte Facebook en liten grattisknapp så att man kan skicka en liten Grattispuff till den som fyller år.
För folk man träffar dagligen så behövs inte Facebook för att gratulera (bara för att påminna) och för de man är nära vän eller släkt med skriver jag gärna någon rad i deras logg.
Men för merparten av alla mina vänner blir det oftast bara ett kort grattis, eller så velar man fram och tillbaka om man verkligen behöver gratta den där tjejen man hånglade med på högstadiediscot. (Det där sista var helt påhittat, jag hånglade nog aldrig på högstadiediscona).
Vad tycker ni? Borde inte Facebook införa en grattisknapp?


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.