Nu är man tydligen en skytt

Skytte
Astrologi har aldrig varit min starka sida, men av någon anledning verkar det viktigt för många och jag är född i Stenbockens tecken…
…eller?
Astronomer har nämligen räknat ut att jordaxeln ändrats en smula sen man började spå folks vardag utifrån vilket stjärntecken man är född i. Därför har det tydligen tillkommit ett tecken och en hel del andra har flyttats om så att det är en salig röra.
Själv är jag inte längre född i Stenbockens utan Skyttens tecken. Inte konstigt att mitt horoskop aldrig stämmer.
Min personlighet kommer nu också att ändras från…

Stenbocken är en av de mest stabila och allvarliga karaktärerna i zodiaken. Du är ofta självsäker, beslutsam och lugn, och arbetsvillig, känslokall, slug, praktisk, ansvarsfull, framhärdande och försiktig, men ofta också blyg och reserverad. Du är rationell, logisk, skarpsint och skärpt, du har bra koncentration och du är djupsinnig och funderar noga innan du fattar ett beslut. Men överraskande nog är du ofta också intresserad av det övernaturliga.

…till.

Skytten har en mycket positiv syn på livet. Du är full av företagsamhet, energi, äventyrlighet och iver. Du tycker om att resa och upptäcka. Du är ambitiös och optimistisk, även i svåra stunder, och kan tåla många besvikelser utan att tyngas ner. Du är hederlig, ärlig, pålitlig, förtroendeingivande, generös och uppriktig och du har en stark känsla för rättvisa och moral. Du balanserar lojalitet och självständighet. Du är blygsam, och ofta religiös och intresserad av filosofi, alltid sökandes efter sanning och meningen med livet.

Jag funderar på hur alla de som bygger hela sin självbild på astrologi kommer att ta denna förändring?
Själv ska jag börja söka efter meningen med livet!


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.