Facebook på piratengelska


Facebook in English (Pirate)
Idag fick jag tips av min svägerska om en rolig språkversion till Facebook. English (Pirate)
Det är ganska vanligt att det bakas in roliga s.k easter eggs i allt från TV-spel, datorprogram och större webbsidor. Framförallt Googles utvecklare är pigga på detta och man kan hitta en hel del roligheter på deras tjänster. Testar man t ex att söka en vägbeskrivning mellan Los Angeles och Tokyo så blir man uppmanad att paddla kajak över stilla havet.
På Facebook har åtminstone  inte jag sett eller hört om några roliga ägg. Tills nu. Någon som känner till något annat ägg på fejan så säg gärna till.
För att använda Facebook på piratengelska är det bara att bläddra längst ned på sidan och klicka på ditt språk.
FB språk
Klicka sedan på English och välj English (pirate) så blir ditt Facebook som ett riktigt sjörövarskepp.
Tack för tipset Minna.
Edit: Tänk att jag som alltid brukar uppmana folk att googla först, blev så till mig av min upptäckt att jag glömde googla och kolla upp om detta var nytt eller om jag bara missat det. Givetvis är det inget nytt utan det har funnits sen 2008 och kom till för att hylla den helt underbara dagen ”talk like a pirate day” den som firas den 19/11 varje år.

Nedklottrat den

av

Kategori:

,

2 svar till “Facebook på piratengelska”

  1. Men det kan man ju faktisk ha nytta av om man skulle råka på en Star Treck nörd som glömt bort alla jordspråk 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg