Vart tog Februari vägen?

Profilbild för johankarlsson

Marcialonga
I morse vaknade jag av ljudet från svt-sport som pratade om motionärer, Oskar Svärd, Jörgen Brink, Anders Aukland m.fl. Tack och lov verkade inte starten ha gått så jag skulle inte missa den. Vasaloppstarten vill man ju inte missa.
VASALOPPSTARTEN!!!
Vasaloppet går ju första söndagen i mars. Vart tog Februari vägen?
Hade jag sovit bort en hel månad, eller hade ryggen totalpajat och jag blivit medvetslös och opererad. Det sistnämda kunde jag snabbt utesluta med tanke på att jag vaknade hemma i min säng. Men hur i hela friden kunde Februari ha försvunnit helt ur mitt minne.
Efter att ha vaknat till liv lite mer var det med stor lättnad jag konstaterade att det var det italienska långloppet Marcialonga som precis skulle starta och Februari 2011 var räddat.

Liknande inlägg

Svar

 1. Profilbild för Irre
  Irre

  Vad härligt det skulle vara ändå att vakna och det var Mars och man hade missat hela Februari. Det är ju lite av en skitmånad, inte lika illa som november men nästan.

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Jag skulle hellre hoppa över Mars. Februari brukar ha lite bättre väder och är dessutom en helt underbart kort månad. Sen fyller Erika år då och det vore väl synd att missa en anledning att fira 🙂

 3. Profilbild för Irre
  Irre

  Det bästa med februari är ju helt klart antalet dagar (och så att Erika fyller år då) men jag tycker iaf att Mars är härligare för då börjar våren komma igång på allvar.

 4. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Mitt förslag är att vi kompromissar och tar bort 4 veckor från mitten av Februari till mitten av mars 🙂

  1. Profilbild för Irre
   Irre

   Bra idé 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.