Vart ska bloggen ta vägen nu då

Som min högst personliga blogg har godisgris.se haft lite olika skepnad genom åren. Tidvis har jag bara skrivit om AIK, andra perioder har det varit fåglar och kryss som det bloggats om. Mellan dessa perioder har jag fyllt på med funderingar och tokigheter som drabbar min hjärna just då. Mycket tåg och pendlarbetraktelser har det givetvis blivit.
Den senaste perioden har bloggtorkan varit kraftigare än någon annan gång i bloggens historia så nu undrar jag vad jag ska ta vägen.
Till hösten börjar jag jobba på skola igen, så jag kanske ska frångå mina tidigare principer och börja blogga lite mer om jobbet och ge mig in i skoldebatten. Jag och utbildningsministern är inte riktigt överens om hur svensk skola bör utvecklas så där finns det att ta av.
Kanske ska jag fokusera helt på de ornitologiska äventyren och blogga mer om fåglar?
Fippla med datorer och teknik är ju alltid kul och något jag garanterat kommer att fortsätta med, så lite fler inlägg med tips och idéer om detta kanske jag också skulle skriva och mina facebooktips är väl de mest framgångsrika inläggen jag skrivit om man ser till antalet träffar i alla fall.
Vad tycker ni som läser här är kul att läsa?

5 kommentarer

 1. Katja

  Skola tycker jag låter intressant och teknik. Och andra funderingar du har 🙂

 2. Tony

  Skriv om dina tankar och funderingar som du tidigare gjort. För egen del så får du gärna köra en fågelblogg på sidan om. 🙂
  Även om du inta har något att säga-säg det ändå!

 3. Gambleputti

  Mitt problem är att jag ofta blir intensivt intresserad av något och kör det stenhårt, för att sedan bli lite mer laid-back. så bloggens ämnen skiftar ju ganska rejält. Vilket man upptäcker när man bläddrar tillbaka i historiken 🙂

 4. Katja

  Skriv om det som är mest intressant just nu, roligt när någon nördar ned sig i någonting :mrgreen:

 5. jocke

  Jag tycker faktiskt att det är mixen som gör bloggen. Lite av varje, annars tror jag torkan kommer snabbare. Min blogg är ju bara natur och är jag inte ute så blir det inga inlägg vilket gör bloggen väldigt tråkig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑