Vad är skillnaden?

Hockeybråk
Något som jag stör mig på när det gäller ishockey är när vuxna män ska kasta handskarna och bete sig som mellanstadieungar som inte kommer överens på skolgårdens fotbollsplan.
Det som gör detta fåniga fenomen än mer irriterande är att media och resten av etablissemanget inte bara köper detta. Nej de lever sig in i det och refererar slagsmål i tidningar och i TV som om det vore en del av matchen. Det är inte en del av matchen! Det är inte tillåtet att slåss i Hockey.
Om samma sak händer på läktaren blir det krigsrubriker och skandalreportage direkt. Utredningar tillsätts och allt och alla har åsikter om hur det ska stoppas. Tyvärr handlar de flesta av förslagen från experter och förståsigpåare bara om hur man med hårdare tag ska ta bort symptomen. Ingenting om lösningar på grundproblemen.
Nåja. Det jag stör mig på är alltså varför i hela friden media och förbund accepterar och till och med hyllar en meningslös våldskultur men föraktar en annan.
I mina ögon är båda fenomenen lika fel.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.