Veckans fynd

Profilbild för johankarlsson

Romeo & Julietta
I november råkade jag upptäcka ett nytt snus gjort på Kubansk tobak och Norskt källvatten som smakade riktigt gott.
Inte ett vardagssnus eftersom man då skulle förstöra den där lilla extra smaken detta snus har att erbjuda. Nej det här ska vara ett snus att köpa lite då och då. Att det är förpackat i plåtdosor och delar namn med Winston Churchills favoritcigarr görs att det känns lite exklusivt trots att dosorna är billigare än Swedish Match dosor. (dock några påsar färre per dosa)
I alla fall hittade jag detta snus på ett hotell i Visby och har sedan dess letat efter det. I Stockhom hittar man det på en del tobaksbutiker och till och med på en 7 Eleven har jag hittat det. Men i Västerås har jag till denna dag gått bet när jag sökt efter den. Montecristo som är en annan produkt av samma tillverkare har jag hittat. Men ingen Romeo y Julieta.
Idag hittade jag den äntligen på ICA Maxi Erikslund. Om någon annan hittat denna delikata tobaksvara någon annanstans i Gurkstan får ni gärna tipsa mig för jag bor på andra sidan stan och är inte på Erikslund allt för ofta.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.