Gambleputti.se

Min andra blogg på Gambleputti.se som jag med buller och bång drog igång och skulle ha som teknikblogg blev en ganska sorglig historia.
För det första så finns det redan för många teknikbloggar på nätet som alla skriver om samma saker. För det andra hade jag inte tid att hålla den uppdateringstakt som man behöver för att dra trafik och hålla en teknikblogg riktigt levande.
Kort och gott tog jag ett beslut att lägga ned teknikbloggandet på den och istället fortsätta med ett teknikinlägg då och då här på Godisgris. Gambleputti.se får istället den stora äran att vara en fotoblogg där jag då och då kommer att lägga upp fotografier jag gillar, eller som jag känner mig särdeles nöjd med.
Gambleputti.se
Titta gärna in och säg vad ni tycker om den //gambleputti.se är adressen


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.