Oj, Inte ett ord från mig här på ett och ett halvt år. Det måste vara lite av ett rekord.

Nu fick jag fakturan från webhotellet och hamnade i ett dilemma. Bloggen har ju följt mig en tid och att säga upp webhotellet och lägga ner den skulle kännas som att plocka bort en ganska stor del av mitt liv.

Inte för att jag tror att många läser det jag skrivit, men att kunna gå tillbaka och se på vad jag sysslade med är ganska kul och något jag inte vill bli av med.

Från början skrev jag mycket om AIK och fotbollsmatcher jag var på. Under mina år som pendlare så bloggade jag nog som flitigast och då skrev jag också en hel del om sociala medier och smartphones som var nytt då.

Sen blev jag plötsligt en riktig fågelskådare och skrev väldigt mycket om fågelskådning och min väg mot 300 X.

Allt detta tillsammans vill jag gärna bevara, men att betala för webhotell och domän känns lite väl om det bara ska vara ett arkiv som ligger på nätet och skräpar.

Så dilemmat är hur jag ska göra och jag har kommit fram till att jag nog ska ta mig i kragen och göra ett försök att börja blogga igen.

Nu har jag nyss kommit hem från Öland och tänker bjuda på lite bilder och berättelser därifrån, men först ska jag äta och packa upp, så det blir först i morgon.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.