Jag hinner ju inte…

Det där med att satsa på att komma med i 300-klubben för som 40 årskris verkar ske på bekostnad av annat.
Surfade idag in på SVTPlay och konstaterade att jag missat en hel del program jag normalt brukar försöka se.
Så nu ska jag titta ifatt med Smartare än en femteklassare, Sista chansen och Mästarnas Mästare.
Rödspov
Foto: Hans Hillewaert
Samtidigt konstaterar jag att helgens skådande och lyssnande efter fåglar gav två kryss i fågelboken.
Snatteranden såg jag från tornet under förmiddagen igår. Under kvällens besök så hörde jag en fågel jag inte kunde identifiera och ikväll när jag lyssnade igenom ett antal fågelläten jag har på min dator så kunde jag konstatera att det rörde sig om en Rödspov som var okryssad i min bok.
Jag kontrollerade på Svalan för att se om någon mer hade hört den vid Lövsta, men det fanns bara 3 observationer inrapporterade därifrån de tre senaste dagarna så där fick jag inte mycket bekräftelse, men jag är ganska säker på min sak efter att ha lyssnat både fram och baklänges på en hel del läten. (krysset får vara i blyerts ett tag tills jag rotat lite mer i sannolikheten för min observation)


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.