Väntar på domedagen

Idag kl 18.00 är det tydligen dags för domedagen. Om jag fattat rätt så är det då den sista striden ska stå och alla djurgårdare och annat pack ska förevigt brinna i helvetet.
Själv har jag förberett mig för den yttersta dagen genom att städa kring radhuslängorna med mina trevliga grannar. Som styrelsemedlem och sekreterare kom jag med den förträffliga idén att vi skulle gå och köpa korv till grillningen först när vi samlats på morgonen. Förra året blev det nämligen en hel del korv över. Det var 10-15 personer som dök upp på morgonen så vi stolpade iväg till Hemköp och köpte 40 korvar vilket borde räcka både gott och väl.
Problemet var bara det att innan det var dags att tända grillen hade varenda kotte kommit ut med sina sopkvastar och skyfflar och det rensades ogräs i varenda buske. Så det blev till att ta en extra vända till Hemköp, men korven räckte ändå inte.
Frösåkers brygga - Där vikingarna bor
Nu ligger jag ensam i min säng och väntar på att guds armé ska komma ner och göra slut på oss, Lilleman har åkt på Kalas med kompisen S på Frösåkers brygga. Där vikingarna  bor. Inget bra ställe att vara om det blir dags för domedag, men Odens armé kanske är starkare än jesus armé. I alla fall tycker jag att Ragnarök låter grymt mycket coolare än domedagen.
Flisan har jag ingen aning om var hon är, hon är ute med någon kompis någonstans i grannskapet.
NPG for till Stockholm och ska festa loss med andra kvinnor som inte förstår allvaret i detta med domedagen. Att festa och dricka sprit tror jag definitivt inte är något bra sätt att tillbringa den närmaste tiden innan den yttersta domen faller.
Hoppas nu bara AIK hinner spela färdigt matchen mot Gefle innan det smäller, för det finns väl inget bättre sätt att avsluta mänskligheten på än med 3 poäng till skapelsens krona.
Vad tror ni? Kommer jorden att fortsätta snurra efter kl 18.00 i kväll?
test


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.