Inte hade vi tänkt oss att det skulle ge tillskott i kassan att ingå äktenskap, men det gjorde det och vi tackar ödmjukast för de gåvor vi fått.
Bland annat fick vi ett presentkort på IKEA, så idag satt vi ner hela familjen i vår extremt nedsuttna Tomelillasoffa och började planera för en ersättare till den gamla trotjänaren som inte är så jämt och fint blå längre.
Ektorp
Valet föll på Ektorp och allt pekar på att det blir en svart sådan.
Problemet vi har nu är att vi när vi flyttade till radhuset hade det ganska problematiskt när vi skulle få in soffan genom ytterdörren, så nu undrar vi om vi kommer att få in den nya soffan och ut den gamla, eller om vi måste ta samma väg som då. Nämligen genom vardagsrumsfönstret.
I alla fall räknar vi med att behöva hjälp när detta sker och vi räknar med att göra det i veckan.
Någon som känner sig manad att ge oss ett handtag i veckan någon gång?