Jag har inte glömt

Ville bara säga att jag inte glömt att blogga. Har bara inte hunnit med i svängarna.

På jobbet har jag kört inomhus, med NO-boken i naturskolan och så himla kul är det inte att berätta om det.

Fåglar jag fotat brukar jag göra ett gäng åt gången och publicera senare och just nu var det slut på tidsinställda inlägg.

Vädret har inte varit toppen, så jag har inte hunnit med att skåda så mycket på kvällar och morgnar när jag är ledig.

Fast en kväll efter en dag med snö, hagel, regn och solsken om vart annat, så tog jag och Benjamin en liten promenad på Hässlö. Så nu kan vi meddela att det låter som det ska där. Trastsångar, gräshoppsångare, vassångare från en och samma punkt. gök i tre riktningar, rördrom, skäggmes, näktergal och mängder av säv- och rörsångare samt sävsparv.

På onsdag kommer jag att leda en exkursion där och då hoppas vi på bra väder igen.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.