Man bör inte förolämpa sina läsare, men jag börjar inse att jag har en tråkig skara läsare som inte en orkar gissa eller spekulera kring mina bildgåtor. Ni kan väl i alla fall be om en ledtråd.
Förra bildgåtan handlade om Gotland. Bilderna föreställde Evert Taube som sjunge visor som i Visby. En ko som råmar, och Roma ligger på Gotland. Sen hade vi Karl XII likfärd och Lilla och Stora Karlsö ligger utanför Gotland. Den sista bilden föreställde godis som är Gott som i Gotland.
Egentligen behöver jag väl inte publicera några fler bildgåtor, men jag hade ytterligare en färdig så jag slänger väl upp den.
Bildgåta 3 2011
Bilderna föreställer i detta fallet något som på något sätt kan symbolisera 4 orter som finns i ett och samma landskap. Det är landskapet jag är ute efter. Bonuspoäng till roliga associationer och förklaringar till hur man kommer fram till detta.