Sista bildgåtan för den här gången

Man bör inte förolämpa sina läsare, men jag börjar inse att jag har en tråkig skara läsare som inte en orkar gissa eller spekulera kring mina bildgåtor. Ni kan väl i alla fall be om en ledtråd.
Förra bildgåtan handlade om Gotland. Bilderna föreställde Evert Taube som sjunge visor som i Visby. En ko som råmar, och Roma ligger på Gotland. Sen hade vi Karl XII likfärd och Lilla och Stora Karlsö ligger utanför Gotland. Den sista bilden föreställde godis som är Gott som i Gotland.
Egentligen behöver jag väl inte publicera några fler bildgåtor, men jag hade ytterligare en färdig så jag slänger väl upp den.
Bildgåta 3 2011
Bilderna föreställer i detta fallet något som på något sätt kan symbolisera 4 orter som finns i ett och samma landskap. Det är landskapet jag är ute efter. Bonuspoäng till roliga associationer och förklaringar till hur man kommer fram till detta.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.