Förlust i sista matchen

Profilbild för johankarlsson

Sista matchen för dagen stod för Flisans lag mot Tullinge som vunnit alla sina matcher. För det andra laget gällde Skogås-Trångsund som fortfarande inte vunnit.
Seger för båda lagen skulle innebära att de fick mötas i semifinal i morgon. Ett kanske inte helt otänkbart resultat, men Tullinge hade sett starka ut så en oavgjord kanske var det man skulle hoppas på. Matchen före vår var också intressant. VIK-BP. Oavgjort eller VIK-seger skulle innebära att både BK och Tullinge var klara för semifinal.
Nu slutade det med BP-seger med 1-0 så det handlade alltså för våra tjejer om att spela bättre än BP mot Tullinge. BP hade torskat med 2-1 så uddamålsförlust med fler mål var det som gällde. Tack och lov hade våra tjejer ingen aning om alla förutsättningar det hade bara förvirrat dem totalt.
När matchen började så såg man direkt att detta skulle bli tufft. Tullinge såg vassa ut. Men efter att våra tjejer stått upp bra defensivt ett tag så klev de också framåt och då visade sig detta Tullinge inte alls så märkvärdigt bakåt. Med gott självförtroende gjorde BK faktiskt både 1-0 och 2-0 och det hade gott kunnat stått 3-0 också om inte Flisan missat bollen vid ett friläge.
2-1 i Halvtid och andra halvlek började som den första med ett aggressivt anfallande Tullinge. Men det var trots det BK som klev upp och kontrade in 3-1. Herre jösses, skulle de vinna så skulle de också vinna gruppen. Troligtvis började nog tjejerna också tänka så, för plötsligt blev våra flickor passiva och ängsliga i sitt spel och innan vi visste ordet av så stod det 3-3 och sen kom också 4-3 till Tullinge och nu var det dags att börja kalkylera resultat och tabeller. Räcker en uddamålsförlust för avancemang?
Men BK kom igen och gjorde 4-4 med ganska lite tid kvar och då behövde man inte räkna målskillnad längre. Istället var det full fokus på att peppa de tröttkörda tjejerna som trots en riktigt bra genomförd match tappade in ytterligare ett mål på slutet, vilket gjorde att BK och BP hamnade på samma poäng, +-0 i målskilnad men BK gick vidare på fler gjorda mål.
Grattis Tjejer, det var ni värda.

Liknande inlägg

Svar

 1. Profilbild för Isack

  Kan te4nka mig att du se4kert kommer hem med ne5gra fina fynd fre5n Vadstena Antik!Le5ter som om du och krilalna haft en mysig ledig fredag. Jag mina troll ska e5ka ive4g och fika hos en klasskompis till William och hans mamma, det ska ockse5 bli mysigt. Sedan ska William sova f6ver de4r se5 mannen, jag och lille Elias fe5r en myskve4ll pe5 egen hand he4r hemma. Vi ska festa loss pe5 fe4rska re4kor och ett glas vitt (ja, inte Elias se5 klart, han fe5r nf6ja sig med mjf6lk!).Ha en skf6n helg ve4nnen!Stor kram fre5n Jenny

  1. Profilbild för Gambleputti
   Gambleputti

   que?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.