Jag har blivit slarvig med bloggandet. Nu får det bli skärpning på den fronten.
Var ute vid Frövisjön en kort stund på eftermiddagen idag. Gott om vadare, men ingen sensation. Upp till 10 Kärrsnäppor, Några gluttsnäppor och Brushanar och en hel massa Grönbenor.
Folk har sett en mosnäppa både före och efter mitt besök, men den lyckades jag missa. Rödspoven verkar ha gett sig av och Kustsnäppor och Spovsnäppor såg jag inte heller.
Vi får hoppas att mitt stundande besök i Norrbotten ska kunna ge något. Funderar på att ta en tur ut i skärgården och med lite tur få se lite säl också. Åtminstone borde sälskådning kunna locka med resten av familjen och sen kan jag få se lite fågel på köpet.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.