Jag har en ko i badrummet


Eftersom jag avskyr dessa fåniga lekar på facebook där mestadels kvinnor skriver kryptiska meddelanden i sin status tar jag också snabbt som blixten reda på vad dessa betyder och avslöjar dem mer än gärna.
Nu senast är det en massa djur som kvinnfolket har hemma och här är vad de olika statusarna betyder.
JAG HAR ETT LEJON SOM MASKOT – jag är singel
JAG HAR EN VARG I MITT RUM – jag har sällskap
JAG HAR EN HUND I MITT KYLSKÅP- jag är en kvinna med två relationer
JAG HAR EN KO I BADRUMMET- jag är gift och lycklig
JAG HAR EN KANIN I FRYSEN- jag är ”den andra kvinnan”
JAG HAR EN SPINDEL I ÖGAT- jag hittar inte den rätte
JAG HAR TVÅ HUNGRIGA ANKOR- singel men går från parti till parti
JAG HAR EN KOALA I UGNEN- jag önskar jag vore singel
JAG VILL HA EN ELEFANT I MITT SKÅP- jag skulle vilja gifta mig i år
JAG VILL HA EN MASCOT- jag är änka
JAG VILL HA EN RAKAD HUND- nyligen separerad
JAG GILLAR VITA KATTER- jag föredrar yngre män
ME GUSTAN GATOS NEGROS- jag föredrar lite äldre män
Moget tjejer!
Tillägg: Kloka Lotta la till en kommentar med PG-nr till olika cancerfonder vilket jag givetvis borde ha gjort i inlägget direkt.
Bröstcancerfonden PG: 90 05 91-9
Prostatacancerfonden PG: 90 01 01-7
Barncancerfonden PG: 90 20 90-0
Cancerfonden PG: 901986-0
Tack Lotta

Nedklottrat den

av

Kategori:


20 svar till “Jag har en ko i badrummet”

 1. Vad jag undrar mest över är hur dessa hemliga meddelanden ska öka medvetenheten kring bröstcancer. Det står i mitt som jag fick.
  Jag har en ko i badrummet – ah, hon vill att jag ska bli medveten om bröstcancer!
  Troligt. jag tycker också sånt här är töntigt.

  • När min dotter på 12 och hennes kompisar drar igång med liknande lekar kan jag tycka att det är gulligt, och det är inte leken i sig som är töntigast, utan tramset om att det skulle vara för en god sak. På vilket sätt?

   • Det undrar jag med. På samma sätt som jag undrar över typ: sätt detta på din status om du är emot mobbning.
    Tmb, vi gör oss fria genom en statusuppdatering. Det hjälper säkert. Not.

 2. Det här är ju inte för att man direkt skall förstå ”aha bröstcancer” utan det är för att senast ex så blev det sån ”nyfikenhet” att det togs upp i tidningen

  • Men frågan kvarstår. På vilket sätt hjälper det bröstcancerforskningen? Bara för att Aftonbladet skriver om era fånerier så betyder det inte att det har någon som helst effekt.
   Tramserier som försämrar Facebook som plattform för seriösare kampanjer är vad det är. 

 3. En hel massa <3 för att du hjälper oss vilsna män att tyda dessa kryptiska (och helt sanslöst fåniga!) meddelanden…! 

  • Inte ett dugg roligt 😉 Hade det inte varit för det där med cancerkopplingen hade jag ignorerat det helt. Nu tycker jag att det finns all anledning i världen att sticka hål på hela grejen. 

 4. Är själv kvinna och jag skäms å andra kvinnors vägnar som lägger detta som sin status. Synliggöra bröstcancer? Skriv istället ut postgironumret till cancerfonden i din status? Skoja med karlarna? Tror ni på allvar att dom är dumma? 
  Det skapar inte direkt positiv uppmärksamhet för bröstcancer och cancerfonden. Snälla sluta sprid dessa troll och om ni gör det gör det i ert eget namn! Stå upp för barnsligheten och göm er inte bakom en seriös organisation som cancerforskningen.
  Bröstcancerfonden PG: 90 05 91-9
  Prostatacancerfonden PG: 90 01 01-7
  Barncancerfonden PG: 90 20 90-0
  Cancerfonden PG: 901986-0

 5. Tack för förklaringen, jag hade aldrig gissat att det hade nåt med bröstcancer att göra. Blir mest trött på sånt, har inte tid med gissningslekar. Men hur fick du fatt i ”facit”??

 6. Det jag mest ifrågasätter är hur man kan ”höja uppmärksamheten” kring bröstcancer medelst sexuella anspelningar riktade mot män? Är det männen på ens vänlistas fel att kvinnor får bröstcancer? Kan de, eller bör just de männen göra något åt bröstcancer? Det där med att hamna i media är nog lite för mycket att hoppas på då detta dyker upp ca. varannan vecka. Slutligen, tycker (tror, känner) kvinnor att man inte ägnar tillräckligt stor uppmärksamhet kring bröstcancer i Sverige? Tror kvinnor att man kan utrota bröstcancer genom att göra sexuella ”hi hi” anspelningar på Facebook om cancer? Som kvinna så ser jag det i sådana fall som något av en skymf mot alla de (detta kan kanske komma som en chock men män kan också få bröstcancer även om det är betydligt ovanligare) som har drabbats av det.

 7. Nytt ”tjejbus” på gång igen! suck!!!
  Jenter, er det den tiden av året igjen! Det er på tide å øke bevisstheten for brystkreft
  Husker dere statusene om bh fargen eller hvor vi legger fra oss veska? Det gjorde flere oppmerksomme på brystkreft, og det kom til og med på nyhetene
  Ikke fortell noen menn! hva status betyr! Kopier og send denne meldingen til alle dine venninner, la oss se om vi kan gjøre det igjen, la dem lure, la oss se om vi kommer på nyhetene igjen!
  Skriv: ”Jeg skal bo i (se sted nedenfor) i (dato) måneder!:)”
  For eksemper hvis bursdagen din var 14. februar, da blir det;
  ”Jeg skal bo i London i 14 måneder!! ”
  Januar – Mexico
  Februar – London
  Mars – Miami
  April – Den dominikanske republikk
  Mai – Frankrike
  Juni – St. Petersburg
  Juli – Østerrike
  August – Tyskland
  September – New York
  Oktober – Amsterdam
  November – Las Vegas
  Desember – Colombia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg