Det börjar dyka upp kryptiska meddelanden från kvinnor på Facebook igen. Förra året skrev de färger som sen visade sig vara färgen på deras BH. Nu skriver kvinnorna mått i cm och tid i minuter.
Det hela ska vara en kampanj för att bekämpa, eller medvetengöra bröstcancer.
Jag kan för mitt liv inte förstå hur man tänker när man startar en sådan kampanj. På vilket sätt skulle kryptiska meddelanden på fejan bekämpa bröstcancer. Och hur ökar man medvetenheten om något genom att vara hemlighetsfull.
Ok att meddelandena väckte min nyfikenhet, och jag googlade fram vad syftet med dem var, men jag är ändå väldigt speciell och en smula knäpp i huvudet när det gäller sådant. 90% eller mer kommer att skita helt i detta.
Måttangivelserna anger för den delen skostorlek och minutrarna är hur lång tid det tar att fixa håret.


Kommentarer

5 svar till ”42 cm”

  1. Profilbild för Adambertil

    Ta och mät dina fötter vet jag, måste vara skitsvårt att hitta skor om de nu är nästan en halvmeter långa.

    1. Jag vet inte varför de lägger till cm efter skostorleken, men det är skostorleken det handlar om. och jag återgav bara vad jag snappat upp trots att det låter korkat.

  2. Skostorlek, hårstayling? vad har det med bröstcanser att göra???? 

    1. Tanken är väl att det ska vara symboler, man kan också undra vad ett Rosa band har med Bröst Cancer att göra. Skillnaden är att det Rosa bandet lyckas bra med att vara symbol men de kryptiska meddelandena på facebook bara är kryptiska.

  3. Det är grymt kul om man tänker som vissa spekulerat att det gäller hur mycket man skiter och hur lång tid det tar 😉 Tycker också det är ett idiotiskt sätt att göra folk medvetna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.