Min Mobilhistoria del 2

Om det var coolt och hände mycket med min förra mobil som kunde surfa på nätet, så är det ingenting mot vad som hände med nästa telefon i raden. En riktig goding med wap 2.0 och mailfunktion och kamera. Trots att jag lovat mig själv att aldrig köpa en lur med lucka föll jag för denna och den var ju faktiskt ihopfällbar så det handlade inte om en lucka.

Sony Ericsson z600

Sony Ericsson z600
Hur mycket jag än älskade denna lur så blev det en kortvarig bekantskap, jag lyckades tvätta den i tvättmaskinen och sen fick jag aldrig igång den igen. Bindningstid kvar gjorde att jag fick hålla mig till tåls med en massa avlagda telefoner från närstående.
Det började med Syrrans gamla, Telefonen som lanserades av Ericsson men som sedan såldes som SonyEricsson. Den dräglade jag över när jag hade luckproblem med min t28 men nu var den allt annat än sexig.
Sony Ericsson t68
t68
Sen är mitt minne lite småluddigt för jag vet att jag en stund även använt nedanstående telefon. Ett lån från min fru. (vi var bara sambosar då)

Sony Ericsson t310

t310
I princip samma telefon som t39 men med lite bättre skärm och modernare format. Den tickade på tills bindningstiden tog slut på mitt abonnemang och då blev det äntligen dags för en ny fin lur.

Sony Ericsson z610

z610
En riktigt snygg telefon med display på både utsidan (klocka, missade samtal mm) och på insidan. Även denna bekantskap blev mycket kortvarig. Telefonen blev stulen och det blev till att börja låna gamla telefoner igen i väntan på att den där jävla bindningstiden tog slut.
Fortsättning följer…


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.