Sveriges coolaste fågelholk

Idag när NPG var och handlade på ICA-Maxi med sin pappa så passade jag på att ta en liten promenad med kameran vid Hässlö.
När jag stod och väntade på att bli hämtad av henne vid det gamla drakenplanet såg jag att det flög in fåglar under planet, och vid en närmare titt så visade det sig att det faktiskt flyttat in en familj småfåglar i det som måste anses vara Sveriges coolaste fågelholk.
Jag försökte plåta fåglarna när de flög in och ut, men missade hela tiden och i min iver att fånga dem på bild så glömde jag helt bort att identifiera de små liven. Därför var det extra roligt att upptäcka att det faktiskt fastnat en liten Blåmes på en av bilderna när jag granskade dem lite närmare i datorn.
Draken Hässlö
I det lilla fyrkantiga hålet kan man se en svag kontur av ett fågelansikte.
Blåmes
I full förstoring ser man också att det rör sig om en Blåmes som tittar ut.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.