En god uppfostran

Såg ett tweet om god uppfostran som löd ”Hej, Tack och Förlåt. Tre grundstenar i en god uppfostran”
Jag vet inte varför, men det hela triggade igång något i mig och jag skrev ett ganska långt blogginlägg i ämnet uppfostran utan att riktigt komma fram till varför jag störde mig på tweetet. Ju mer jag skrev desto mer övertygad blev jag om att twittraren hade fel, men jag kunde inte komma fram till varför.
Till slut blev textmassan jämförbar med en C-uppsats i ämnet och när jag korrläst allt så ramlade poletten ner.
Om man nu nödvändigtvis måste hitta några grundstenar till en god uppfostran så är det väl ändå KÄRLEK som ensam måste utgöra den grundstenen.
 


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.