Sommarnatt i ladrike

Vi har ju inte riktigt haft tur med vädret här uppe i norr. Regn och mulet väder kan vara ok, men blåsten har stört mig mer.

Igår lugnade dock både vinden och molnen ned sig och solen tittade fram, så efter att ha besökt några bekanta skjutsade jag och Benjamin hem Felicia och Erika och gav oss ut i natten för att försöka hitta någon uggla.

En lappuggla på en lada är ju något av en drömobs och det hann kittla till lite när vi kom efter vägen och det satt något på en lada, men det var en jorduggla vilket inte heller är fy skam. Den bjöd på lite snygg flyguppvisning innan vi åkte vidare.

Ytterligare en jord/hornuggla hade vi under kvällen, men den hann vi inte se tillräckligt bra innan den försvann bakom träden och sen hittade vi inte den igen.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.