Silly season på GF


Tänkte lista några heta ämnen på GF.

 • Dulee Jonsson
  En bra fotbollspelare som behöver mediatränas säger en del, Ett svin som pissar på AIK och har gjort sitt säger andra.Bakgrunden är några klumpiga uttalanden som Dulee gjort i framförallt expressen.När allt verkar se ut att ordna upp sig så har nya uttalanden satt fart på debatten.Nu senast påstod expressen att han tar hjälp av advokater för att häva kontraktet, mer än det påståendet i en tidning verkar inte finnas, men det har delat GF i två läger och debatten har gått het.Det blir lätt lite humor av det hela, när folk utan distans kastar sig in i debatten och berättar hur det egentligen ligger till utan att veta mer än vad en kort artikel i ovan nämnd tidning berättat.
 • Firman
  Ã…terigen har den eviga debatten om firmans vara eller icke vara blossat upp, att de själva vill försvara sitt existensberättigande kan jag förstå men hur i hela friden vissa kan försvara dessa narcissistiska individer är för mig obegripligt.
  Tips gå in på GF och kolla vad Vagabonden skriver för att se hur illa det kan gå om det brinner i skallen på dig.
 • RL
  Den kungliga ligan som skulle bli en succe har debatterats flitigt och då framförallt publiken och det stora bortfall som skedde mellan Allsvenskan och RL.
  Själv är jag en av dem som valt att inte följa turneringen live men engagemanget har funnits där lite vilande.
  Tyvärr slutade det med att man blev kallad svikare och vissa personer som jobbat ideelt åt AIK med annat fick höra att de pissade på klubben för att de inte gick på alla matcher.
 • Veckans nyord på GF
  står Nicklas alltid AIK för ”Firmakramare” om personer som aldrig varit med i en firma, aldrik kommer att bli det, aldrig varit i närheten av någon firma men änndå försvarar dem.

Distans är det återkommande ordet och det är något som alla supportrar bör tänka på, avslutar med ett citat av mig själv på GF.
Problemet med att vissa utvecklar en kärlek till sitt supporterskap som blir starkare än kärleken till klubben man supportar är något som oroar mig.
Oavsett om det handlar om att bränna bengaler, sjunga tills halsen spricker, åka på så många bortamatcher som möjligt.
Just denna egocentriska syn på supporterskapet utgör en grogrund för casualkulturen och jag tror att om vi kan stävja det i tid och så kommer firman & c/o få det svårare att rekrytera nya c-supportrar.

PS
Lite mallig blir man om man får läsa följande rader om sig själv
”EXAKT! Tack för att du med sedvanlig skärpa i formuleringarna lyckas sätta huvudet på spiken.” BD (#13)
och
”Efter att ha läst det mesta som skrivits här de senaste åren är måste jag säga att du är den överlägset vassaste skribenten här. Heder åt dig!” grillchips
Ds

Nedklottrat den

av

Kategori:

Ettiketter:


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg