Bloggtorka?

Just nu är jag inne i en rejäl bloggsvacka, Uppehåll i Allsvenskan och min tankeverksamhet går på tomgång.
Inte ens gårdagens ”bomb” med BK Göis fick mig att gå igång.
Den ”bomben” fick visserligen den underbara effekten att P1 gjorde ett inslag om fotboll, vilket inte tillhör vanligheterna.
En GAIS-supporter och en Häcken dito (visste inte att det fanns sådana) fick komma till tals och jag måste säga att efter att ha läst frustrerade inlägg om den moderna fotbollen på div supporterforum igår så var GAIS:arens kommentar en positiv och nykter överaskning.
Han såg inget konstigt i att klubbarna tänkte och resonerade som de gjorde, samtidigt som det ur ett supporterperspektiv var en katastrof.
Jag tvivlar visserligen på att det kommer att genomföras, men om man ska se objektivt på situationen så kanske det är bättre med en ny konkurrenskraftig klubb än 3 gamla på dekis som sjunker nedåt i seriesystemet. Troligtvis är det så klubbarna resonerar.
Ja se där, jag kunde blogga lite idag också.
Bloggtorka, fotboll, gais, örgryte, häcke, P1


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.