Nu händer det saker

Profilbild för johankarlsson

Arnefjord och Khari är ivägskeppade till Norge, Dulee har varit i Israel och om man får tro media, och andra s.k experter så är han redan såld, vilket bäddar för att AIK värvar Pontus Farnerud.
Nu är värvningskaruseller inte en del av sanolikhetsläran så det är ingen idé att förvänta sig att något är klart förrän det är klart, och då vänta ytterligare några dagar innan man är helt säker på att det som hänt egentligen hänt.
Om jag förstått allt rätt så tränade Dulee med AIK på Karlberg idag, samtidigt som han satt i Holland och förhandlade kontraktet med Maccabi Tel Aviv.

Foto: Magnus Neck
På Gnagarforum finns det skribenter som hävdar att försäljningarna som pågår just nu inte alls handlar om att bereda plats för Farnerud, utan om att det helt enkelt rör sig om ekonomisk sanering.
AIK-media ska tydligen gå riktigt dåligt, och The Terrace går ännu inte med vinst.
Jag är ingen ekonom men jag är skeptisk till att det skulle vara orsaken, då det knappast kan komma som någon överraskning att dessa två verksamheter inte går i vinst på en gång.
Om det inte finns ekonomiskt utrymme för att hålla den trupp AIK har, så beror det nog på att man räknade med att sälja Dulee redan i vintras och att hans lönekostnader är orsaken till att ekonomin inte går som på räls.
Att sälja Khari känns knappast desperat, då han inte kommit upp till de förväntningar vi hade på honom, och vad jag förstått så har han lön efter de förväntningarna.
Vi ska inte betala för något vi inte får.
Idag dök nya rykten upp om att Valdemarin var klar för den Argentinska klubben Atlético Colón de Santa Fe.
Samma klubb som AIK tydligen hindrat honom att gå till. Samtidigt börjar det florera rykten om att Ruben Ramirez från samma klubb skulle vara på väg till AIK, någon form av bytesaffär alltså.
[youtube://www.youtube.com/watch?v=U3vMHK_FZ0A]
Den som lever får se.
Fotboll, Silly Season, AIK, Khari Stephensson, Dulee Jonsson, Daniel Arnefjord, ekonomi,  gnagarforum, Ruben Ramirez, Atlético Colón de Santa Fe

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.