Jag mötte Lassie

Kristofer Lundström är programledaren i Kobra som ser ut som Ernst Kirchsteiger och när jag var på Liseberg åkte jag och Flisan Lilla Lotsen samtidigt som han åkte den med sin son. (eller om det bara var en unge han hittat på bokmässans hittegodsavdelning. Vad vet jag?)

Kristofer och Ernst är så pass lika att de flesta någon gång tagit fel på dem, och en del har nog inte ens fattat att det rör sig om två olika personer.
Om jag hade tillhört kategorin som inte fattat att det rör sig om två olika programledare, hade jag ju åkt karusell med Ernst Kirchsteiger vilket hade smällt lite högre på ”jag mötte lassie”-skalan.
Ibland är det jobbigt att vara allmänbildad.
Ernst Kirchsteiger, Kristofer Lundström, lika som bär, LIseberg, Jag mötte lassie


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.