Telefonförsäljare

Jag har NiX-telefon och är riktigt nöjd med det. Det enda problemet är att det är väldigt effektivt och jag tycker det är kul att skoja med telefonförsäljare lite då och då.
Tack och lov får företag där man redan är kund ringa hem och sälja mer, men länge verkade det vara som om alla företag jag var kun hos saknade telefon. Visst ringde telia då och då, men de hade för det mesta ringt fel, de ville för det mesta prata med nästa person över 18 som hade födelsedag och jag slutade fylla år strax efter att jag fyllde 18.

Nu har jag sedan en tid tillbaka varit kund hos Tele2 TV och de verkar ha förstått hur man använder telefoner.
– Ring
– Ja det är Johan
– Hej jag heter Lena och ringer från Tele2 du har öh…
(Lena vänder sig bort från luren och pratar med sin kollega)
– öh… Du har Tele2 kabel
– Hej Lena Vad kul att du ringer
– eh jaha har du hört talas om öh.. Maxpaketet
– Ja det har jag
– Det är typ alla dina nöjes eh… intressepaket hmmm
– Jo jag vet men det vill jag inte ha, kan du hjälpa mig att beställa en tvillingbox istället
– öh…
(Lena vänder sig bort från luren igen och mumlar med sin kollega)
– eh… ursäkta jag måste prata med min kollega
– Det är okej, jag kan vänta
(Nu kommer Lenas kollega in i luren)
– Hej Du ville alltså inte ha Maxpaketet
– Nej jag vill ha en tvillingbox, med Nöjespaketet och barnpaketet och nöjespaketet för halva priset som det står på hemsidan.
– Ja det ska gå, men vi ringer egentligen för att sälja Maxpaketet
– Jo jag har förstått det
– Du ville alltså ha en till box
Sådär håller det på ett tag och efter mycket om och men, så har i alla fall Lena och hennes kollega lyckats fixa en beställning av en tvillingbox med nöjespaketet och barnpaketet till mig.
Sen funderade jag på att be dem plocka bort mitt sportpaket och ersätta det med TV4 paketet men jag vågade inte, tänk om de hade dött av överansträngda hjärnor, då hade jag kanske kunnat åtalas för mord.
Till sist ville de spela in när vi kom överens om vad jag skulle köpa, och det gick nästan bra, Lena stakade sig så mycket att hennes kollega fick ta över, sen sa hon fel pris på nöjespaketet så jag fick korrigera henne två gånger, men vi lyckades ta oss igenom hela programmet och efter 3-5 arbetsdagar skulle boxen dyka upp.
Nu har det gått 9 arbetsdagar och fortfarande ingen box. Jag ringde Tele2:s kundtjänst men de såg inga spår av min beställning, så jag fick beställa på nytt och nu tog vi med TV4paketet på vår befintliga box och det dök upp på en gång, så nu vet jag att min beställning är på G.
*Lena heter egentligen någonting annat och Fia har inte bloggat på ett dygn
Tele2, telefonförsäljare, Kabel TV


Kommentarer

2 svar till ”Telefonförsäljare”

  1. Profilbild för Storasyster
    Storasyster

    ”Lena” kanske var en praoelev 😉

  2. öh…eh.. hon ba typ praoade som praoelev

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.