Bu och Bä

Lillemans förskola har en korg med Bu och Bä (två får) som barnen får plocka med hem, och sedan skriver vi föräldrar dagbok över helgen. De flesta har dessutom kompleterat med bilder på dem i olika situationer. De badar, de åker bil, de åker pulka mm.
Sagt och gjort plockade jag fram kameran och skulle fotografera dem medans de satt och åt popcorn och tittade på TV.
Nu tog det lite tid för mig att hitta min kamera så, när jag kom tillbaka hade fåren slutat titta på TV och börjat med något annat.

Den här kan man knappast klistra in i barnens fina bok, så jag får hoppas att de kan tygla sig i morgon.


Kommentarer

6 svar till ”Bu och Bä”

 1. Nej men fy………ni vet väl att barn inte gör som vuxna säger utan gör som vuxna gör……..det gäller säkert får också.
  Nu kan jag säga på förskolans vägnar att vi troligtvis inte vågar anförtro bu & bä till er något mer…….måste ta upp detta med mina kollegor direkt på måndag…….ingen ide att störa dom under helgen……….MVH Pedagogen Anna

 2. Profilbild för Häxan Surtant
  Häxan Surtant

  Fantastiskt! Tänk att du fångat detta på bild och allting!
  Pedagogen Anna, har förvisso har sinne för detaljer…men hon är lite pryd serru! Bu och Bä har nog varit inne hos oss och lärt sig hur det går till här i livet! Jag tycker att du ska ge ett särskillt ex av denna bild till just… Pedagogen Anna!

 3. Man kanske skulle sätta upp ett kollage med bilder på bu och bä, som Pedagogen Anna kan ha på sitt skåp. På samma sätt som barnen har ett kollage med mormorar, farfarar, pappor, mammor och syskon.

 4. Jag saknade bilderna i boken idag…….men hänvisade föräldrarna till din hemsida……..

 5. hmm, undrar om jag ska lägga upp bilderna från julspexet som jag hittade på Erikas dator 🙂

 6. OK…….JAG TAR TILLBAKA DET JAG JUST SKREV……….JULBILDERNA ÄR VÄRRE…….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.