Vi har hittat McQueen

För ett bra tag sedan försvann Lillemans smutsiga McQueen. Vi har letat överallt, under sängen, i garderoben, bakom soffan, i bashögtalaren, i kökslådor, i bilen. Ja kort sagt har vi finkammat hela hemmet efter denna bil och efter ett halvårs letande så hade vi gett upp allt hopp om att återse vår smutsige gamle vän.

Men idag när vi skulle hämta in julsakerna från förrådet längst in i garaget så tyckte jag mig skymta något rött i julgransbelysningsasken, och när jag öppnade den så låg han där, ensam, kall och övergiven, men vid gott mod ocg god hälsa.
Välkommen tillbaka
julsaker, julgransbelysning, McQueen, blixten, blixten McQueen, leta, hitta, borttappat


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.