Nu är vi bättre än -97

Ã…rets inledning av allsvenskan är som jag nämnt tidigare (tror jag) den bästa i mannaminne. Ja åtminstone det här seklet.
2 raka segrar som inledning skedde sist 1997 och i och med dagens 3-poängare mot BP som innebar 9 pinnar så får vi backa ännu längre in på 1900-talet för att hitta en bättre inledning. nämligen 1993 då vi efter 4 omgångar hade 10p efter oavgjort mot IFK-Glenn i premiären och sedan 3 raka segrar mot Frölunda, Degerfors och Häcken.
0419-26
Foto: Magnus Neck
Jag måste säga att 9 pinnar efter matcher mot Halmstad, Kalmar, mff och BP känns lite tyngre, men siffror är siffror, så 1993 är det bättre året. Då slutade vi 3:a efter IFK-Glenn och IFK Norrköping. Vi får hoppas att årets inledning ger bättre utdelning.
Härligt med en seger efter mål på övertid. Det tyder på styrka och vinnarmentalitet. Och vilken strut han gör vår store Argentinare.
Som det sanna medgångsfettot jag är så var jag givetvis inte på Grimsta idag, men jag utger mig heller inte för att vara någon hardcoresupporter som alltid ska vara på plats och stötta Gnaget. Några som gör det hade av någon märklig anledning inte heller möjlighet att närvara på Grimsta. Om det var för att skydda oss julgranar eller om det som jag tror berodde på att de som jag så ofta påstått, hejar mer på sig själva än på AIK låter jag vara osagt. Kan bara inte låta bli att citera min gamla hubbkompis Anders G som skrev ett klockrent inlägg på GF om det hela.

I dag kan man konstatera att det finns flera kategorier raketforskare!
Dels den falangen som hänger här och sågar Ortiz och Obolo, och dels den falangen som vill skydda oss julgranar mot hemska Miffon som kanske kunde tagit sig ända upp till Stockholm !
Jag tar mig för pannan och undrar: Kommer ni allihopa från samma gruppboende?

Är det så konstigt att etablissemanget lyckas forcera fram en så underlig lag som huliganlagen när våra supporterskaror inehåller folk som har dessa underliga prioriteringar.
För övrigt tycker jag att Lasse Anrell skriver en intressant körnika idag


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.