Den händelserika helgen dårå

NPG skulle iväg på Möhippa och träffa gamla bekanta i huvudtaden, så jag och ungarna hade tantfri helg. En helg som i princip började redan på torsdagen och sedan fortsatte i ett enda huj.
Jag hade nästan missat jobbets sommarlunch ute på kastellet på Vaxholm, men det var ganska svårt att undvika att komma ihåg det hela med tanke på att nästan hela kontoret skulle med. Efter lunchen var det dags att ta sig hem mot Västerås för Flisans skolavslutning. Som vanligt när det är stora företagsträffar så har jag trevligt sällskap på tåget.
Eftersom jag tidigare jobbat på Flisans skola så brukar jag skriva upp mig på personalens avslutningsmiddag och glida med på en pubrunda. I år var det riktigt tur att jag ställde upp så det blev någon kvar till slut 🙂
Fredagen var det studentfirande som jag försökte kombinera med jobb, vilket gick sådär. Nästa gång något liknande inträffar tänker jag ta ledigt på riktigt.
Lördagen tog alla utom Lilleman det lugnt. Han cyklade runt på sin nya cykel och testade om jag hade dragit åt alla muttrar ordentligt vilket jag inte gjort, så det blev till att springa omkring med en skiftnyckel i fickan hela dagen.
Flisan som knorrat lite om att det var tråkigt kom sedan med en lista på alternativ inför Söndagen och valet föll på Skansen (vid uppehåll) Aqvaria Vattenmuseum (vid regn).
onbird
Det blev regn, regn och åter regn, men när vi väl kom fram till gallärparken på djurgården så visade det sig att vi nog inte var de enda som valt Vattenmuseet idag. Inga parkeringsplatser och en kö som var klart jämförbar med Madame Tussauds vaxkabinett i London. Vi hittade en parkeringsplats till slut, och valde Skansen istället. Där blev det mest Akvariet och sedan en relativt snabbforserad rundvandring bland de nordiska djuren. Ingen Järv i år heller.
Till sist plockade vi upp NPG och skulle bege oss hemåt, men hamnade på Barkaby handelsplats och Polarn och Pyret istället.
De hade herrklädesbutiker därute också så jag lyckades hitta en skjorta och ett par byxor som jag ska ha på bröllopet om en månad.
Påfågeln där på bilden träffade vi på när vi fikade på skansenakvariets balkong. Fler bilder hittar man i vårt fotoalbum


Kommentarer

2 svar till ”Den händelserika helgen dårå”

  1. Vad är det för skillnad på Vällingbygången och NPG?
    Vällingbygången går förbi PoP
    .-= Gambleputti´s last blog ..Den händelserika helgen dårå =-.

  2. Hahaha, vad otippat att ni hamnade på P&P, har dom polarn kläder för vuxna??? För inte använder någon i er familj något annat????
    .-= AnnaH´s last blog ..Att kommentera!! =-.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.